Bestuursleden

 

De stichting heeft drie bestuurders met elk een zeer ruime ervaring in zowel de financiële als de publieke sector. Voorzitter van de stichting is de heer mr. M. Enthoven, bestuursleden zijn mevrouw mr. L. Gonçalves-Ho Kang You en de heer jhr. drs. D. Laman Trip.

 

De heer mr. Michael Enthoven (1951) werkte jarenlang bij JP Morgan & Co en was bestuursvoorzitter van NIBC, waar hij ruime ervaring heeft opgedaan in corporate- en investmentbanking. Van 2008 tot 2011 heeft hij als adviseur bij het ministerie van Financiën gewerkt. Verder was de heer Enthoven onder meer rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Den Haag.

 

Mevrouw mr. Lilian Y. Gonçalves-Ho Kang You (1946) is afkomstig uit de advocatuur en was onder andere lid van het College van de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). Als advocaat en adviseur is zij onder meer betrokken geweest bij fusies en overnames. Tot 1 december 2016 was  mevrouw Gonçalves-Ho Kang You staatsraad bij de Raad van State.

 

Jonkheer drs. Diederik Laman Trip (1946) was tot 2005 onder andere voorzitter van het bestuur van de ING Groep in Nederland en heeft ruime ervaring in retail banking en verzekeringen. Op dit moment is de heer Laman Trip onder andere lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.

 

V.l.n.r. de heer Enthoven, mevrouw Gonçalves-Ho Kang You
en jonkheer Laman Trip.